Gradu i Svetojanskim mažoretkinjama Povelja za Naj-akciju

28.12.2021.

Zdravljem formacije protiv izolacije naziv je projekta Svetojanskih mažoretkinja koji je donio Gradu Jastrebarskom Povelju za Naj – akciju Središnjeg koordinacijskog odbora akcije gradovi i općine – prijatelji djece.

Riječ je o projektu kojim su naše Mažoretkinje u vrijeme obustave svih aktivnosti za djecu i mlade uslijed pandemije pružile svojim članicama priliku za druženje, aktivan boravak na otvorenom te očuvanje i poticanje timskog duha, a time i rada udruge.

Među aktivnostima unutar projekta bitno je spomenuti potragu za blagom, posjet Plitvičkim jezerima, potragu za uskršnjim pisanicama, uspon na Japetić i društveno koristan rad na obnovi društvene prostorije.

Sve su aktivnosti provedene volonterski, što projektu daje dodatnu vrijednost, a rezultat je da u ovim izazovnim vremenima Udruga nije izgubila niti jednu članicu. Nadalje, djevojke su u kolovozu odradile naporne pripreme za Državno prvenstvo mažoretkinja koje je u rujnu održano u Glini i s kojeg su se vratile sa zlatnom medaljom, obranivši svoju titulu državnih prvakinja.

Grad Jastrebarsko tako je još jednom potvrdio status grada prijatelja djece.

© 2021. Grad Jastrebarsko

Brzi kontakt za sva pitanja

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr