Web-GIS za građane i poduzetnike

Web-GIS za građane i poduzetnike
Grad Jastrebarsko neprekidno ulaže u vlastitu infrastrukturu te ide u korak sa suvremenim digitalnim trendovima

I. WebGis Business Zone Jalševac

U svrhu boljeg informiranja investitora i poduzetnika, izrađena je interaktivna karta u vidu geoinformacijskog sustava (GIS) za područje obuhvata Gospodarske zone Jalševac Grada Jastrebarsko. 


I. Geoportal

Geoportal je geoinformacijski sustav Grada Jastrebarskog koji omogućuje prikaz digitalne evidencije podataka Grada za građane i potencijalne investitore. Putem Geoportala možete interaktivno sudjelovati u radu gradske uprave kroz davanje prijedloga i/ili primjedbi na način da digitalnim putem predajete pojedine zahtjeve prema Gradu (prijava komunalnih nedostataka, izmjena podataka komunalne naknade, prijedlog izmjene prostornih planova).Uspostava Geoportala rezultat je nastojanja da se svim građanima, ali i potencijalnim investitorima, omogući transparentan i korisnički orijentiran prikaz podataka kojima Grad upravlja.

I. Popravimo.hr

Popravimo.hr - svrha aplikacije je osigurati građanima mogućnost prijave problema i nedostataka vezanih za komunalnu i prometnu infrastrukturu, te hortikulturne objekte na javnim površinama općine, grada ili županije.

Prijava problema → jednostavno, suvremeno i učinkovito!

Aplikacija omogućuje:

*jednostavnu prijavu uočenih problema
*praćenje tijeka rješavanja problema od prijave do realizacije
*pregled svih prijavljenih problema te status o realizaciji istih
*pisanje komentara za svaku prijavu

 

Brzi kontakt za sva pitanja

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr