U subotu ujutro u Gradskoj vijećnici brzi antigenski test na SARS-CoV-2!

23.08.2021.

Grad Jastrebarsko za jaskanske branitelje i ostale sudionike 30. obljetnice od početka Domovinskog rata i prvog postrojavanja 61. samostalne bojne ZNG RH koji nisu cijepljeni, a nisu preboljeli COVID unutar posljednjih 6 mjeseci, organizira brzi antigenski test na SARS-CoV-2, koji će se besplatno moći obaviti u subotu u Gradskoj vijećnici, na adresi Strossmayerov trg 13, od 7.00 do 10:00h ujutro.

S obzirom da je za test potrebno određeno vrijeme te s obzirom na velik broj sudionika koji se očekuje, molimo sve zainteresirane da dođu na vrijeme kako bi test uspjeli obaviti do 10 sati, odnosno formiranja povorke.

Podsjetimo, U organizaciji Grada Jastrebarskog, u subotu 28. kolovoza 2021., u Jastrebarskom će se  svečano obilježiti 30. obljetnica od prvog postrojavanja 61. samostalne bojne ZNG RH (16. kolovoza 1991. – kamenolom Vranov Dol). Sama manifestacija započet će u jutarnjim satima svetom misom i polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomen obilježja te će se nastaviti organiziranim mimohodom od Strossmayerovog trga do Perivoja dvorca Erdödy gdje će se održati postrojavanje te prigodan program. Manifestaciju je podržao predsjednik RH, Zoran Milanović.

Ovim putem pozivaju se svi hrvatski branitelji, kao i pripadnici civilne i narodne zaštite s područja tadašnje Općine Jastrebarsko da se odazovu proslavi te da 28. kolovoza zajednički obilježimo 30. obljetnicu od početka organizirane obrane jaskanskog kraja. Zbog epidemiološke situacije, molimo sve branitelje i uzvanike da svoj dolazak potvrde na broj telefona 01 6281 110 ili na e-mail info@jastrebarsko.hr najkasnije do 25. kolovoza 2021.

Događaj se organizira uz poštivanje važećih protuepidemijskih mjera, a za sudjelovanje je potrebno predočiti COVID potvrdu (potvrdu o cijepljenju, preboljenju unutar 6 mjeseci ili negativan test ne stariji od 48 sati).

„30. obljetnicu od početka Domovinskog rata i prvog postrojavanja 61. samostalne bojne ZNG RH organiziramo u našem gradu i u čast naših jaskanskih branitelja. Ovim putem pozivam ih da svojim dolaskom i zajedništvom, kakvo su pokazali i dokazali u obrani naše Domovine, uveličaju ovu manifestaciju“, poručio je gradonačelnik Zvonimir Novosel.

© 2021. Grad Jastrebarsko

Brzi kontakt za sva pitanja

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr