Novi uspjesi Svetojanskih mažoretkinja

15.09.2021.

Seniorke Svetojanskih mažoretkinja treću godinu zaredom prvakinje Hrvatske!

Proteklog vikenda, 11. i 12. rujna, održalo se 24. Državno prvenstvo mažoretkinja Republike Hrvatske u Glini.

Na natjecanju se okupilo ukupno 30 formacija, 25 neformacija i 150 natjecateljica Prvog i Višeg koraka, odnosno preko 800 mažoretkinja iz cijele Hrvatske.

Nakon svečanog defilea na otvorenju natjecanja kojeg su predvodile Svetojanske mažoretkinje kao prošlogodišnje državne prvakinje, uslijedilo je natjecanje najmlađih članica u kategoriji Prvi i Viši korak, gdje su Svetojanske mažoretkinje osvojile 14 medalja.

U formacijskom dijelu natjecanja, svi sastavi postigli su odlične rezultate: kadetski sastav osvojio je 2. mjesto i titulu viceprvakinja države, juniorski sastav osvojio je 3. mjesto i broncu, a seniorski sastav je  osvojio treće uzastopno zlato i obranio titulu prvakinja Republike Hrvatske.

Nakon izuzetno uspješnog kraja sezone, Svetojanske mažoretkinje kreću s upisima novih članica. Upisi će se održavati tijekom cijelog rujna i to svake subote u 10 sati te svake srijede u 19 sati kod Osnovne škole Ljubo Babić.

© 2021. Grad Jastrebarsko

Brzi kontakt za sva pitanja

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr