Na druženje s najmlađima stiže svjetska karate zvijezda Stanislav Horuna

08.02.2023.

Mladi županijski karatisti dobit će priliku učiti od karate šampiona Stanislava Horune, i to u Jastrebarskom.

Zajednički trening koji će predvoditi osvajač olimpijske medalje iz Tokija, kao i mnogobrojnih odličja na europskim i svjetskim prvenstvima održat će se u ponedjeljak, 13. veljače u Sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko, Ulica Većeslava Holjevca 11 u vremenu od 19 do 20:30 sati.

Naime, na poziv Hrvatskog karate saveza ovaj će sportski velikan dan ranije na licencnom trenerskom seminaru održati jedno od predavanja za trenere, a prilikom boravka u Hrvatskoj, odvojit će vrijeme i za druženje s najmlađim fanovima kojima je zasigurno velik uzor.

Tehnički organizator susreta je Karate klub Jastreb, uz podršku Hrvatskog karate saveza, Karate saveza Zagrebačke županije i Sportske zajednice grada Jastrebarskog.

Za sve sudionike trening je besplatan, a i roditelji mogu biti prisutni i bodriti svoje mlade sportaše.

Svoj je dolazak najavio i Davor Cipek, predsjednik Hrvatskog karate saveza i  glavni tajnik Europske karate federacije te novoizabrani pomoćnik glavnog tajnika Svjetske karate federacije, kao i Krešimir Golubić, predsjednik Karate saveza Zagrebačke županije.

Foto: Karate savez Zagrebačke županije 

© 2023. Grad Jastrebarsko

Brzi kontakt za sva pitanja

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr