Donirana računalna oprema s ciljem pružanja kvalitetnije usluge građanima

18.03.2023.

Kako bi se ubrzali radni procesi zahvaljujući kvalitetnoj računalnoj opremi i povećala efikasnost rada, Grad Jastrebarsko donirao je nova računala koja će koristiti zaposlenici Policijske postaje Jastrebarsko koji rade na upravnim poslovima.

Dogovoreno je to Sporazumom o suradnji koji su potpisali gradonačelnik Zvonimir Novosel i načelnik Policijske postaje Jastrebarsko Tomislav Baštek, u prisustvu zamjenika načelnika Željka Putnika i voditelja upravnih poslova Davora Prahina, kao i zamjenice gradonačelnika i predsjednice Vijeća za prevenciju Grada Jastrebarskog Nikoline Ribarić.

Na ovaj način Grad Jastrebarsko potiče digitalizaciju svih usluga koje koriste građani, a sve u skladu sa smjernicama pametnog grada kojima se na prvom mjestu nastoji olakšati građanima.

Nastavak je to dobre suradnje Grada i Policijske postaje Jastrebarsko koja aktivno sudjeluje i u radu Vijeća za prevenciju, a podsjetimo i na zajednički projekt „Sa mnom si siguran“ koji se provodi u Dječjem vrtiću Radost.

Nakon što su održani roditeljski sastanci, policijski su službenici posjetili djecu i upoznali ih s pravilima sigurnog ponašanja u prometu, a Projekt se nastavlja i edukacijom o pravilnom korištenju autosjedalica.

© 2023. Grad Jastrebarsko

Brzi kontakt za sva pitanja

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr