Novi vozni red autobusa

09.02.2021.

Novi vozni red autobusa

Nakon uključivanja Grada u pitanje rješavanja autobusnog voznog reda s kojim su građani bili nezadovoljni, od ponedjeljka 15. veljače na snazi je novi vozni red.

Isto tako, prvenstveno zbog školaraca, ali i drugih sugrađana koji svakodnevno putuju autobusom, Grad Jastrebarsko preuzeo je dodatnu obvezu sufinanciranja linije na relaciji Jastrebarsko – Slavetić – Sveta Jana, kako bi istom relacijom, od ponedjeljka 22. veljače, autobusi ponovno prometovali. 

Isto tako, prvenstveno zbog školaraca, ali i drugih sugrađana koji svakodnevno putuju autobusom, Grad Jastrebarsko preuzeo je dodatnu obvezu sufinanciranja linije na relaciji Jastrebarsko – Slavetić – Sveta Jana, kako bi istom relacijom, od ponedjeljka 22. veljače, autobusi ponovno prometovali. Podsjetimo, zbog situacije s Covid-19, prijevoznik je reducirao brojne linije na području Jastrebarskog, pa tako i ovu, a koju je Grad, isto tako sufinancirao i prošle godine u jeseni. Iznos sufinanciranja Grada iznosi 625 kuna za svaki radni dan kada linija prometuje, a ista će, za sada, voziti sve do mjeseca lipnja kada završava školska godina.

© 2021. Grad Jastrebarsko

Brzi kontakt za sva pitanja

Nazovite nas svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati na broj telefona 01 6281 110 ili nam pišite na našu e-mail adresu info@jastrebarsko.hr